Leer lichaamsmechanica

Een ander belangrijk ding dat je moet beheersen, is lichaamsmechanica. Om geloofwaardige animaties te maken, moet je begrijpen hoe het menselijk lichaam beweegt, evenals hoe dieren bewegen. Een van de beste manieren om dit te doen, is door naar buiten te gaan en videobeelden te maken die u tijdens het werk kunt raadplegen. Hoe zwaait iemand met zijn armen als hij loopt? Wanneer vinden de gewichtsverschuivingen plaats tijdens een run? Als u deze principes uit de echte wereld begrijpt, zorgt u ervoor dat uw animaties geloofwaardig zijn.

U zou een hele bibliotheek met animaties moeten opbouwen waar u naar kunt verwijzen wanneer u aan uw volgende project werkt. Hier zijn enkele geweldige diepgaande tutorials die je stap voor stap leren hoe je een complexe lichaamsmechanica-opname kunt animeren, zodat je kunt leren hoe je deze real-world principes in je eigen animaties kunt toepassen:

channelorange.nl