Hoe kan ik e-liquid kopen?

Veel mensen zullen gewoon naar een lokale rookwinkel en koop een flesje van vooraf gemaakte E-liquid en gooi het in hun e-cig of vape, terwijl anderen een disposable vape kopen een maar een smaakje hebben, maar ook kunnen andere verschillende smaken kopen en hervullen in hun vape. Al deze mengsels kunnen smaken als aardbei, blauwe bes, banaan en nog veel meer maar er is altijd ten minste een beetje smaak van de specifieke smaakgehalte.Het moet ook worden opgemerkt dat de traanvormige ontwerp vaak gebruikt in E-liquid flessen is een gemeenschappelijke verkeerde benaming, omdat het meestal gewoon een cirkel of een vierkant met het centrum uitgehold . Het heeft niets te maken met een echte teardrop tip. 

Als je het gevoel hebt dat je het e-liquid gat probeert te vinden, kijk dan gewoon naar het type flesje dat op de voorkant staat. Flesjes e-liquid bevatten volgens het ontwerp altijd minstens 2 delen e-liquid en 2 delen heldere vloeistof (dit verschilt per fabrikant). Het is voor de meeste mensen meestal niet mogelijk om precies 2 delen te gieten, maar op de voorkant van het flesje staat 1/4, 1/8 en 1/16 vol of zeer vol. Het eerste getal geeft nog steeds aan hoeveel er nog in het flesje zit, het tweede getal is het percentage van wat er volgens de fabrikant op basis van de veiligheidstests in zat. Ook door het ontwerp, in testflesjes of bussen, is er meestal een kleine traan aan de zijkant onder een hoek van 45┬║. 

Dit betekent dat de e-liquid van de bovenkant van het flesje in het midden van de diepte wordt geperst. De meestal heldere vloeistof aan het uiteinde is top van de bovenste helft van het flesje met de technisch volstrekt onvergeeflijke “traanvormige ring” ertussen en het midden van het flesje. Een veel voorkomende misvatting die vaak afbreuk doet aan een goede vape-ervaring is dat in E-liquids die worden gemaakt, dezelfde recepten worden verdund en verkocht als e-liquid. Er zijn veel winkels die tabak concentraten verkopen, maar alleen bepaalde smaken staan op de zak van de concentraten, die alleen wordt geleverd met het kleinst mogelijke flesje. Geen enkele smaak concentraten hebben dezelfde formule als smaken openbaar gemaakt. Uw e-liquid kopen bij een E-sigaret winkel is de sleutel tot het maken van de beste keuze. 

Deze tips zullen u helpen weten dat e-liquid niet te oud is om te vapen. Het zal midden jaren ’90 zijn voor wat je ook vape.Alles wat deze tijd uitkwam zijn vapes die in een straat lade worden bewaard. Vaak tijden, als het was e-liquid gemaakt voor meerdere apparaten, de effecten op elke cartridges is vaak anders wat.

brandysmoke.nl